Tres Homes Grossos Sabadell
Tres Homes Grossos. 3 Mostra de microteatre de Sabadell

Les obres seleccionades per participar a la
III Mostra de Microteatre de Sabadell.

18 i 19 - desembre - 2020

PROGRAMACIÓ de la gran festa del microTEATRE a Sabadell

Tres Homes Grossos. Mostra Microteatre. Perduts
Dissabte 19

Perduts
Tespis Teatre

Perduts és una obra de microteatre de comèdia amb un toc de misteri, en la que una parella tornen a casa amb cotxe i de nit.
L’home s’adorm i en un moment determinat la dona dubta sobre quina direcció és la correcta. El camí que prendrà els conduirà a una situació límit tractada amb molt d’humor, en la que res és el que sembla.

Tres Homes Grossos. Mostra Microteatre. No és bon moment
Divendres 18

No és bon moment
Tres Homes Grossos

Cert, tots haurem de deixar aquest món, però és que no sempre serà el moment més idoni.
Les més altes autoritats celestials s’han entestat en que el nostre protagonista, díscol de mena, deixi d’estar entre els vius, però per a ell, aquell, com altres, no és un bon moment.

Tres Homes Grossos. Mostra Microteatre. Blanca i radiant
Divendres 18

Blanca i radiant
Popitas Teatre

El vestit perfecte per a una núvia perfecta. Els vestits de núvia són com els nuvis: cada una té el seu i no són intercanviables, per això no és gens fàcil decidir amb quin casar-se.
No sempre tot és blanc, rosa i esplèndid i sovint comprar el vestit de núvia pot ser tan útil i revelador com una sessió de teràpia psicològica. Però no et preocupis, a Blanca i radiant t'atendrem com cal. Estàs en bones mans.

Tres Homes Grossos. Mostra Microteatre. Comèdia romana simplificada
Dissabte 19

Comèdia romana simplificada
Fata Morgana

Com diu el l’esclau de l’obra... “A la comèdia romana acostuma a passar sempre el mateix i sempre amb els mateixos protagonistes.
Això que us acabo de dir és tan veritat que podria passar per mentida, o dit d’altra manera, que farem el que ens vingui de gust amb el què tenim. I què tenim?(...) Problemes. Qui ho soluciona?”

Veniu a descobrirho.

Tres Homes Grossos. Mostra Microteatre. Salsa Golf
Divendres 18

Salsa Golf
Genís Lama - Xavier Miralles

Dani y Carlos han quedado en un restaurante para contarse algo importante.
Cada uno intenta contar lo suyo, pero atreverse a decirlo claramente es muy difícil.
Encontrarán la forma de contarlo todo a través de las metáforas y los eufemismos, pero cada uno a su particular manera.

Tres Homes Grossos. Mostra Microteatre. Cartrons
Divendres 18

Cartrons
Núria Peix - Enric Barba

L'acció es desenvolupa a un caixer automàtic, ocupat per un indigent.
Una usuaria de l’entitat es disposa a retirar diners però per un problema tècnic del sistema queda atrapada dins, “en molt bona companyia”.

Tres Homes Grossos. Mostra Microteatre. EL SHOW CASI DEFINITIVO
Dissabte 19

El show casi definitivo
Absurdópatas

Presenciar un espectáculo de Absurdópatas, el inclasificable dúo cómico, es lo más parecido a atreverse a ir en un helicóptero defectuoso pilotado por un orangután borracho: lo impredecible asoma desde el despegue hasta el momento de aterrizar.

(AVISO IMPORTANTE: En algún momento del show se soltará un leopardo entre el público)

Tres Homes Grossos. Mostra Microteatre. Tribut PEPE RUBIANES
Dissabte 19

Tribut PEPE RUBIANES
Qollunaca

Què pensaria el PEPE si aixequés el cap ara amb la que està caient?
I nosaltres els responem: Doncs segurament ja fa temps que estaria a la presó.
I és que, en aquests temps que corren, en que tothom es veu amb el dret de parlar dels límits del humor i fins els humoristes han de passar pels jutjats, es troba a faltar una figura tan LLIURE i DESACOMPLEXADA com el PEPE.

Tres Homes Grossos. Mostra Microteatre. Detingui'm
Divendres 18

Detingui'm
Miguel Àngel Pascual - Esteve Jofre

Detingui’m! És una obra de microteatre de comèdia on un ciutadà (L’Esteve) que ve de comprar és aturat per un guàrdia (en Miquel Àngel).
La situació que es donarà entre ells és altament (sur)realista ja que mitjançant l’humor es pretén fer mofa de la recent situació de confinament que hem viscut i estem vivint.

 

Comentaris de la 3ª Mostra de Microteatre de Sabadell.
18 i 19 de desembre 2020

Com no podia ser d'una altra manera,
enguany una altra vegada pluja.

Sembla ser que és el nostre sino, el nostre destí.
La Mostra de microTeatre de Sabadell s'està convertint en el "Déu de la Pluja"; és igual quan la programem, és igual, sempre plou; i a més plou molt, però molt.

 
Estimats amics, coneguts, saludats, desinfectats i emmascarats

Una altra edició de la mostra que ens omple d'enorme orgull i satisfacció als Tres Homes Grossos.
Agraïm enormement l'esforç i entrega de totes les companyies; l'escalfor dels espectadors, les ganes de gaudir de tots i , per descomptat, els aplaudiments.
Els nervis inicials, la incertesa, la por i altres menesters es dilueixen quan apareixen els primers espectadors, quan veus que l'accés es converteix en un bosc de paraigües que acullen als desitjosos de passar una bona estona.
Tot està preparat; la sala, les companyies, el públic, el gel desinfectant, les màscares, la ventilació, tot.
I així comença l'espectacle.
I fora continua plovent.

Tres Homes Grossos. Cartell 3 Mostra Microteatre.
Tres Homes Grossos. 3 Mostra Microteatre.
Tres Homes Grossos. 3 Mostra Microteatre.

 

Diuen:

Carles de la Rosa - Instagram

"La 3a Mostra de MicroTeatre ha arribat malgrat tots els confinaments. Durant 2 dies @treshomesgrossos han convidat a diverses cies., que han fet gaudir als assistents. "

"III Mostra de Microteatre de Sabadell, darrera i exitós sessió de bon teatre, amb les companyies Quollunaca, Tepsis teatre, Fata Morgana, Absurdópatas i els organitzadors, Tres Homes Grossos.
Gràcies a tothom per fer-ho possible. "

Absurdópatas - Facebook

"César Quesada ¡El Hombre de Aluminio! nervioso antes de entrar en acción para dar comienzo al cierre de la «III Mostra de Microteatre de Sabadell».
Absurdópatas, como siempre, dimos lo peor de nosotros mismos, y cuando eso sucede el éxito está garantizado.
Con esto cerramos una temporada marcada por una pandemia que no ha sido capaz de frenar nuestra imbecilidad escénica inmune a cualquier coronavirus, porque si el Covid-19 muta nostros también mutaremos nuestra cretinidad teatral. Así las veces que hagan falta hasta dejar atrás esta lacra vírica empeñada en noquearnos a todos.
A por un 2021 más absurdo si cabe. "

Emma Dotras

"Moltes gràcies per convidar-nos a la Mostra! A estat una gran experiència."

Es va dir:

ISabadell - 15 desembre 2020

"Aquest cap de setmana arriba la III Mostra de Microteatre de Sabadell
Aquest divendres i dissabte la companyia de teatre sabadellenca Tres homes grossos, organitza la III Mostra de Microteatre de Sabadell, amb dues sessions on es podran veure 10 muntatges de microteatre de diferents companyies, cinc el divendres i cinc el dissabte.
El Centre Cívic de Sant Oleguer acollirà aquest 18 i 19 de desembre dues jornades de microteatre, la sessió de divendres ja té exhaurides totes les entrades i la de dissabte queden poques localitats. La primera sessió l’obrirà l’estrena del muntatge Detingui’m, d’Emma Dotras on hi actuarà l’exmembre de la Trinca, Miquel Àngel Pasqual, el qual mai ha deixat d’estar vinculat al món de l’espectacle.
En les dues sessions es programaran els títols No és un bon moment de Tres Homes Grossos; Perduts de Tespis Teatre; Blanca i radiant de Popitas Teatre; Comèdia romana simplificada de Fata Morgana; Salsa golf de Genís Lama i Xavier Miralles; Infinit de la Misiva; Cartrons, de Núria Peix i Enric Barba; El show casi definitivo, d’Absurdópatas i el Tribut Pepe Rubianes, de Qollunaca.

Absurdópatas - 19 desembre 2020

"Ayer viernes y hoy sábado se celebra la «III Mostra de Microteatre de Sabadell». Un festival artístico que, con todas las entradas vendidas, ha eclipsado a los otros dos eventos que también aspiraban a llevarse todo el protagonismo:
+ El II Encuentro Internacional de Loros Malhablados, "The II Motherfucker Parrots International Bitch Birds"
+ El intento de Récord Guiness de formar un castillo de 3x8 con folre y manilles pero levantado exclusivamente por chimpancés. Sólo el cap de colla es humano.
Absurdópatas volvemos a tener el gustazo de cerrar esta Muestra de Microteatro, una muestra totalmente consolidada por el empeño, esfuerzo y entrega de sus organizadores "Tres Homes Grosos", y sobre todo, por un público que necesita, como cada uno de nosotros, la cultura para seguir respirando."

 

Tres Homes Grossos - 3 Mostra foto de grup

Amics de la III Mostra de MicroTeatre de Sabadell

Vols col·laborar amb la mostra de MicroTeatre i amb els Tres Homes Grossos?

 

 

Tres homes grossos